Få hjælp til håndtering af dødsbo

Vi tager hånd om hele forløbet

Har du mistet en nær ven eller et familiemedlem, og står du nu med et dødsbo, der skal tages stilling til? Så hjælper vi ved Dødsborydder.dk dig gerne med håndtering af dødsboet, så du ikke selv behøver tage dig af de praktiske foranstaltninger. Vi sørger for en nem og overskuelig proces for dig i en tid, hvor du skal have plads til at tage hånd om dig selv og dine nærmeste.

Vi holder til i Søborg, men vi kan tilbyde håndtering af dødsbo overalt i København, herunder i Valby. Vi står klar til at hjælpe dig uanset om dødsboet er en mindre lejlighed eller et kæmpe hus, og vi tager hånd om præcist det omfang af dødsboet, som du ønsker hjælp til.

Håndtering af dødsbo med fleksible løsninger

Vi ved, at det kan virke uoverskueligt at skulle håndtere et dødsbo, når man har været tæt med afdøde. Derfor tilbyder vi en stor åbenhed og fleksibilitet i vores arbejde med håndtering af dødsbo, hvor vi arbejder, når det passer dig, og du kan være en del af forløbet i præcist det omfang, du selv ønsker og kan overskue.

Vi kan derfor også tage os af hele dødsboet for dig, hvor vi gennemgår og pakker alt inventar, og du får et overblik over, hvad boet indeholder. Og hvis du ikke ønsker at beholde hele eller dele af boet, så køber vi det ligeledes gerne.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal du bruge hjælp til håndtering af dødsbo, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi udformer dig også gerne et uforpligtende tilbud, når vi kender til opgavens omfang.

Kontakt os i dag og få den hjælp, du har brug for.

Står du med et dødsbo, som du ønsker at få ryddet?

Vi rydder boet respektfuldt,
​omhyggeligt og til tiden!

​Vi varetager opgaver af ethvert omfang. Kontakt os i dag,
​så tager vi en uforpligtende og gennemgående snak om dine behov.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud i dag!

Har du brug for hjælp til håndtering af et dødsbo i København eller på Sjælland? Hos Doedsborydder.dk kommer vi gerne ud og giver et gratis og uforpligtende tilbud. 

Kontakt os via telefon på 28 70 03 64. Alternativt kan du også benytte vores kontaktformular eller sende os en mail på idofurniture@outlook.dk.

Vi vil glæde os over at have en gennemgående og uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dødsborydder.dk

IDO Furniture Denmark

​​Onsbjerg Alle 19, 2860 Søborg

- Klik her for rutevejledning

​Telefon: 28 70 03 64

E-mail: idofurniture@outlook.dk

CVR: 35949682

Om os

​Doedsborydder.dk ledes af ejer Kirati Tom Wannathanang, som sammen med sit team køber og rydder dødsboer i København og på hele Sjælland. Vi har bevilling til køb og salg af brugte varer. Vores butik/lager på B&W Loppemarkedet sælger småmøbler, kunst, antikviteter og design. Herfra sælger vi også møbler til udenlandske opkøbere.

Handelsbetingelser

​Vi afgiver faste, skriftlige tilbud på alle opgaver, så kunden er på sikker grund.

Vi rydder boet respektfuldt, omhyggeligt og til tiden.

Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.