Opkøb af dødsbo på Sjælland tilbydes

Lad os stå for opkøb af dødsbo

Har du mistet et familiemedlem eller en anden af dine kære? Og står du nu med et dødsbo, som du ikke kan overskue at tage hånd om midt i sorgen? Hvis ja, så er vi hos Dødsborydder.dk klar til at hjælpe dig. Vi er nemlig en erfaren dødsbo opkøber, der tager hånd om både store og små boliger.

Vi tilbyder opkøb af dødsbo i bl.a. Søborg, Lyngby og København, hvor vi varetager alt det praktiske, så du i stedet for kan bruge tiden på at bearbejde din sorg med dem, du holder af

Dødsbo opkøber med respektfuld håndtering af bolig og andet inventar

Som dødsbo opkøber sørger vi naturligvis for at tilpasse forløbet, så det tager mest muligt hensyn til dig og din situation. Det betyder bl.a., at hele processen i forbindelse med opkøb af dødsbo, forløber i lige præcis i det tempo, du har behov for. Vores kompetente ansatte har mange års erfaring inden for faget og ved derfor præcist, hvordan de bør håndtere opgaven. Du kan derfor du forvente en respektfuld håndtering af boets møbler og inventar.

​Finder vi personlige effekter, overdrager vi dem naturligvis til dig, inden vi vurderer prisen på opkøbet. Vi har konkurrencedygtige priser, og hvis du ønsker det, så udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud på opkøb af dødsbo til dig. Herefter har du al den tid, du har brug for til at beslutte, om vi skal hjælpe dig.​

Kontakt os og hør mere her

Sidder du med nogle spørgsmål til opkøb af dødsbo? Eller vil du gerne høre mere om, hvordan hele processen forløber sig? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi er altid klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os og få en erfaren dødsbo opkøber ud for at hjælpe dig.

Står du med et dødsbo, som du ønsker at få ryddet?

Vi rydder boet respektfuldt,
​omhyggeligt og til tiden!

​Vi varetager opgaver af ethvert omfang. Kontakt os i dag,
​så tager vi en uforpligtende og gennemgående snak om dine behov.

Finder vi personlige effekter, overdrager vi dem naturligvis til dig, inden vi vurderer prisen på opkøbet. Vi har konkurrencedygtige priser, og hvis du ønsker det, så udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud på opkøb af dødsbo til dig.

Herefter har du alt den tid, du har brug for til at beslutte, om vi skal hjælpe dig.​

Kontakt os og hør mere her

Sidder du med nogle spørgsmål til opkøb af dødsbo? Eller vil gerne høre mere om, hvordan hele processen forløber, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi er altid klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud i dag!

Har du brug for hjælp til håndtering af et dødsbo i København eller på Sjælland? Hos Doedsborydder.dk kommer vi gerne ud og giver et gratis og uforpligtende tilbud. 

Kontakt os via telefon på 28 70 03 64. Alternativt kan du også benytte vores kontaktformular eller sende os en mail på idofurniture@outlook.dk.

Vi vil glæde os over at have en gennemgående og uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dødsborydder.dk

IDO Furniture Denmark

​​Onsbjerg Alle 19, 2860 Søborg

- Klik her for rutevejledning

​Telefon: 28 70 03 64

E-mail: idofurniture@outlook.dk

CVR: 35949682

Om os

​Doedsborydder.dk ledes af ejer Kirati Tom Wannathanang, som sammen med sit team køber og rydder dødsboer i København og på hele Sjælland. Vi har bevilling til køb og salg af brugte varer. Vores butik/lager på B&W Loppemarkedet sælger småmøbler, kunst, antikviteter og design. Herfra sælger vi også møbler til udenlandske opkøbere.

Handelsbetingelser

​Vi afgiver faste, skriftlige tilbud på alle opgaver, så kunden er på sikker grund.

Vi rydder boet respektfuldt, omhyggeligt og til tiden.

Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.